Menu

Zoznam alergénov

Obilniny obsahujúce lepok / t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich. 2. Kôrovce a výrobky z nich. 3. Vajcia a výrobky z nich. 4. Ryby a výrobky z nich. 5. Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich, okrem úplne rafinovaného sójového oleja a tuku. 7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy. 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10. Horčica a výrobky z nej. 11. Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričtany v koncentráciách vyšších. Vlčí bôb a výrobky z neho. 14. Mäkkýše a výrobky z nich.

chef-bg

Čerstvé z Rosso

Objednajte si svoje jedlo

+ 421 940 947 147
chef-bg